Udralos

Genre: Fantasy

UDRALOS drabbas av en jordbävning där alla barn plötsligt försvinner och fyra ungdomar tvingas fly för sina liv från staden Mirror. Det blir uppstarten till en kamp för en fredlig tillvaro i ett nytt rike: Librata.

Präster, ärkeprästinnor, varulvar, dragoner och vampyrer som alla tjänar de onda gudarna utmanar Libratas kungarike. Lögner och heliga stridseder, dramatik och svartsjuka, övernaturliga fenomen och dödsextrakt hotar att ödelägga halvmånsplanetens miljö och liv när kärlek, hopp och tro sätts på prov i denna övernaturliga gudafantasy.

UDRALOS drabbas i Del I ~ Ëlysisstenen ~ av en jordbävning orsakad av ärkeprästinnan Rebecka och staden Mirror delas mitt itu. De fyra ungdomarna Gabriel, William, Rachel och Anna tvingas fly från staden för att rädda sina liv.

Flera år senare vaknar en man upp i staden Ansalo och märker att han har tappat minnet. Han får veta att han är son till Sultanen och förlovad med den vackra Abigail. Men någonting känns inte rätt. Vägen tillbaka blir lång och svår.

Rike står mot rike i en kamp om makten. Präster, ärkeprästinnor, varulvar, dragoner och vampyrer är fiender till den nybildade staten Librata. Som om inte det var nog har Libratas fiender också planer på total utplåning.

En helig ed ~ Twëestryd ~ bryter i Del II tidigare vänskap mellan tvillingsystrar. Corinne använder sig av list och slughet för att nästla sig in innanför Libratas gränser. Samtidigt förlorar Diana sin familj och Kahin sin identitet.

Dödsextraktet, ett brandgult gift, sprider sig över Udralos och orsakar en sjukdom så otäck att ingen vet hur man ska lyckas stoppa spridningen.

Dramatik och svartsjuka florerar i ~ Ëzintahtrion ~ samtidigt som tiden rinner ut i Del III för att finna ett botemedel mot den fruktansvärda pesten.

UDRALOS

 

UTGÅVOR

 

ISBN 9789188231260 - Mjukpärm, 432 sidor, 148*210*22 mm, publ 2016-09-09

ISBN 9789188231055 - DEL ETT, ePub, aktiv 2016-09-03

ISBN 9789188231086 - DEL TVÅ, ePub, aktiv 2016-09-04

Copyright Upper Room Förlag 2019 - All rights reserved - Ansvarig för sidan Anders Englund - Design Ateljé Ann-Charlotte Englund