Evalanty

Genre: Urban Fantasy

En Urban Fantasy av Kajsa Artifex. Vi får följa Maisie, Alex och Damien i denna täta ungdomsfantasy, som utspelar sig i en framtid, med magin som världsuppfattning i en kamp för överlevnad. Detta är den första delen i serien om Evalanty.

ÅR 2042 - Magins existens är avslöjad för mänskligheten, som nu lider under de Mörka Makternas belägring. Varje sekund är en kamp för överlevnad, vad som än händer. Under ledning av magikern Calestons järnhand, ödeläggs Europa i en storm av våld, fattigdom och misär. Kriget från en förlorad tid, och bortom Jordens gränser, förstör allt i sin väg. Efter veckor av tortyr och experiment på en forskningsanläggning, har Maisie Brummet förlorat livsviljan. Då hon inte kan minnas sitt förflutna är hon omedveten om krafterna som har väntat i århundraden på hennes födelse och varför. Vem är hjälten och vem är skurken? Valet är ditt.

Bestulen (Evalanty 1)

 

UTGÅVOR

 

ISBN 9789188231468 - ePub, Aktiv 2019-11-20

ISBN 9789189282017 - PoD, endast via Upper Room Förlag


Surfa in via dator för att läsa mer!

En Urban Fantasy av Kajsa Artifex. Vi får fortsätta följa Maisie, Alex och Damien och även möta Charlize, Ramidja och Den Mörka i denna täta ungdomsfantasy, som utspelar sig i en framtid, med magin som världsuppfattning i en kamp för överlevnad. Detta är den andra delen i serien om Evalanty.

Under den lugna ytan i Evalantys dimension regerar kaoset. Maktkampen mellan Ljusets och Mörkrets krafter har Mirónas invånare under kontroll. Sökandet efter en lösning har blivit desperat och Ljusets försvunna ättling kan vara världens sista hopp. Men när spöken från det förflutna återvänder, riskerar det att förvärra situationen. Känslor rasar, relationer prövas och liv står på spel. Vilka är fast i trådarna? Vem är den farligaste Marionetten? Valet är ditt.

Marionetten (Evalanty 2)

 

UTGÅVOR

 

ISBN 9789188231682 - ePub, Aktiv 2021-12-01


Learn more about Evalanty, the world, and the characters etc: