Tjänster

Förlagsverksamhet


Upper Room Förlag erbjuder författaravtal till både nya och tidigare publicerade författare inom ramen för utgivna genrer. Upper Room Förlag är ett registerat företagsnamn för förlagsverksamhet hos huvudfirman Ateljé Ann-Charlotte Englund. Läs mer hur du blir avtalsförfattare hos förlaget.

Grafiska tjänster till författare och förlag


Ateljé Ann-Charlotte Englund utför grafiska tjänster såsom sättning av manus, samt omslagsdesign. Ateljén förmedlar tryck av böcker, samt konverterar originalmanus till digital utgivning i e-Pub-format. Läs mer om Ateljéns tjänster.

Försäljning på kommission åt författare och förlag


BOKSALEN har kommissionsavtal med enskilda författare och förlag som vill nå ut på den digitala försäljnings-marknaden. Vi har öppnat en fysisk bokhandel i Härnösand vid vårt kontor. Läs mer om BOKSALEN.

Bokföring åt författare, föreningar och företag


Adane Redovisningsbyrå har bokföringsavtal med författare, föreningar och företag i olika företagsformer. I samarbete med Fortnox sköts bokföring och personaladministration digitalt. Kunder från hela landet anlitar byrån. Läs mer om byråns tjänster Adane.

Om Företagaren


Ann-Charlotte Englund bor och verkar i Härnösand. Hon har pedagogisk utbildning med lärarexamen och administrativ ekonomiutbildning samt ett brinnande estetiskt intresse. Förlagschef och författare på Upper Room Förlag, Ateljé Ann-Charlotte Englund, samt driver bifirmorna Boksalen och Adane Redovisningsbyrå. Samtliga firmanamn är registrerade hos Bolagsverket och Huvudfirman är godkänd för F-skatt. Ann-Charlotte är medlem i Egenutgivarna och har skapat det registrerade varumärket Kasper - Den grå kastrullen