Mertjänster

Exempel på fler tjänster i korthet:


Grafisk design för tryck

Sättning av inlagor

Informationsblad

Textredigering

ePubkonvertering

Tryckförmedling

Förlagsoberoende 

Förlagskoppling möjlig


INFORMATION OM TJÄNSTERNA

Grafiska tjänster

Jag hjälper dig att sätta inlagor och skapa omslag till din bok. Tryckorigninal för böcker och visitkort kan skapas. Din förening kanske vill göra ett programblad eller få hjälp att designa hemsidan.

Tryckförmedling

Vill du sälja själv, men ha hjälp med tryckningen av dina böcker, kan du anlita mig. Tryckeriet jag anlitar ligger i Polen. Jag deklarerar för importen så att du slipper krångla till det. Du behöver bara vänta på leveransen.

Säljavtal

Om du vill anlita mig som återförsäljare av dina böcker kan jag lagerhålla fem exemplar i mitt kommissionslager för snabbare leverans till din kund. Jag kopplar försäljningen till bokföringen och ger dig återkommande rapporter.

Jag säljer även e-Böcker via Upper Room Förlag.

Redaktionstjänster

Skriver du texter och behöver hjälp att rätta? Du kan du teckna avtal med mig för ett visst antal redigeringstimmar. Jag hjälper särskilt dig som är dyslektiker. Korta eller långa texter går bra. Planerar du att ge ut manus kan jag ge råd hur du ska arbeta vidare med ditt manus.

Förlagsoberoende

När du anlitar mig blir du inte kopplad till ett förlag. Du kan välja att ge ut själv eller anlita ett förlag. Om du har eget eller förlags ISBN-nummer lägger jag in det i tryckoriginalen.

Vill du nå ut på marknaden digitalt och kan tänka ditt förlagskoppling har jag även förlag: Upper Room Förlag.

Bokföringsavtal

Alla som tecknar författaravtal med Upper Room förlag får hjälp med bokföringen. Företag krävs inte. Men även för dig som redan är företagare vet hur mycket energi bokföringen tar. Klicka här för att läsa mer om min redovisningsbyrå och på vilket sätt du kan få bokföringen gjord. Jag stöttar vid start av företag.